Börjar bli sjuk

Jag har åkt på en lättare förkylning med snuva och konstig känsla i halsen. Typiskt nu när jag har tänkt att köra stenhårt med diet och träning. Jag står nu inför valet och kvalet om jag ska testa att köra promenader under förkylningstiden eller om jag ska vila helt. Förkylningen är än så länge av en mycket mild typ men risken är att det blir värre om jag inte vilar men samtidigt är jag rädd att jag inte kommer nå mina viktmål om jag vilar. Jag ställde mig på vågen för att se vad som hänt under de senaste dagarna när jag inte tränat och jag hade faktiskt gått ner i vikt så om jag håller mig till dieten så borde det gå bra även om jag inte tränar. Jag tror faktiskt jag chansar med att vila och göra allt i min makt för att bli frisk så fort som möjligt. Då riskerar jag inte att bli ännu sjukare i alla fall. Hoppas jag :-/

2 reaktioner på ”Börjar bli sjuk”

Kommentarer inaktiverade.