5 reaktioner på ”Gratis sänggavel”

  1. Tjena. Jag funderar själv på att köpa en Kungsängen. Är du nöjd med din? Hur är kvalitén med tanke på att priset är förhållandevist lågt? /Donald

    1. Hej. Jag sover bra i sängen men det är för tidigt att uttala mig om kvaliteten. Jag har inte haft sängen ett år än och på så kort tid händer inte mycket med sängen, men det ser ut att vara bra kvalitet men det får tiden utvisa. Det jag har haft problem med är att den ena madrassen är tre centimeter kortare än den andra och det är inte så kul men det har jag fått kompensation för så jag har lärt mig att leva med det.

  2. Tack för ditt svar. Bra att du ändå fick kompensation. Det verkar vara flera som är nöjda med sina sängar från Kungsängen. Överväger att köpa en Sofiero. Ha det bra. /Donald

  3. Jag och min sambo var och provlåg en kungsängen idag, deras top-of-the-line modell Stay. Den var jätteskön men jag märkte att mina tår precis stack utanför nederkanten (jag är en magsovare). När jag lånade ett måttband så visade det sig att sängen inte var 200 cm, utan snarare 197 cm. Ser här i ditt blogginlägg att detta kanske inte är ovanligt med kungsängens sängar!

Kommentarer inaktiverade.