Viktresultat v.38

Vecka 38 var katastrofal på alla plan. Jag räknade inga kalorier och åt godis och popcorn varje dag. Träningen var i stort sätt obefintlig, ett löppass blev det. Detta påverkade vågen extremt mycket så därför har jag en del ångest över förra veckans beteende, men det är bara att lära sig av sina misstag och gå vidare. Det är ingen idé att ge upp för det.

Förutom den vanliga träningen kommer jag testa att köra morgonpromenader ett tag. Får se hur det går. Det borde fungera så länge jag är arbetslös för då har jag tid med lite mer träning.

En reaktion på ”Viktresultat v.38”

  1. Titta alltid framåt. Man lär alltid snubbla lite då och då. Det är bara försöka glömma det mesta av den biten och bara ta med sig det som bär en framåt. Och att försöka se till att risken för att snubbla igen blir mindre och mindre.

Kommentarer inaktiverade.