Viktresultat v.35

Gårdagens plan gick inte som jag tänkte. När jag hade gått en-mila promenaden så var jag tvungen att handla lite och det slutade med att jag hade med massa godis hem igen. För att förbränna lite av det så tog jag en morgonpromenad idag. Jag har tränat tre dagar denna veckan och det var tur det för annars hade jag nog gått upp i vikt.

Vikten och måtten har faktiskt minskat även om jag frossat vid flera tillfällen denna veckan. Nästa vecka får det bli striktare diet så att vikten fortsätter att falla. Träningen måste också bli mer seriös. Jag måste kämpa hårdare så att jag inte kommer in i de gamla vanorna igen, för jag pallar inte med en nystart till. Denna gången måste jag hålla ut och slutföra det jag satt i rullning. Jag tror att ett sätt för att hålla ut kan vara att vara så ärlig som möjligt mot andra och inte undanhålla mina motgångar. Jag ska försöka bli bättre med att skriva om både med- och motgångar här i bloggen. Tidigare har jag slutat skriva när allt känts för tungt.

4 reaktioner på ”Viktresultat v.35”

  1. När man tänker på hur dom har det i Biggest Loser så blir man lite avundsjuk. Tänk om man hade haft möjligheten att resa bort några veckor och bara fokusera på träning och hälsa. Att komma bort från vardagen. Samt att man hade någon som pressade en hela tiden. Är sjukt svårt att göra saker själv…

    1. Det går att åka på sådana resor men tyvärr så kostar de nog en hel del. Biggest loser har något ställe i USA som man kan åka till vet jag.

Kommentarer inaktiverade.