Dagens fångst

Turen till hållsdammen kunde inte blivit bättre. Jag lyckades fånga hela kvoten. Alltså tre ädelfiskar. Det blev en regnbåge på 840gram, en på 900gram och en på 1,78kg och det är för tillfället mitt personbästa på regnbåge. Det var även 4 gäddor som nappade så det var riktigt roligt fiske idag. Alla regnbågarna tog jag på min orangea kroppenspinnare. Klockan var 11.50 när jag landade den första regnbågen och runt 17 vid den andra och 17,50 vid den tredje. Det konstiga var att regnbågen på 900gram gav mig en riktig fight medans den på 1,78kg var riktigt klen, men det beror väl på att fenorna var ganska trasiga på den stora fisken medans på den lilla så var de ovanligt hela. Det var säkert en fjolårs fisk så fenorna hunnit växa ut igen.

3 reaktioner på ”Dagens fångst”

  1. har precis hittat denna blogg är 11 år men fiskar mycket i hållsdammen och kastorp bor annars i hentorp du då`?

    1. Kul att du hittat hit. Jag fiskar mest i hållsdammen men tyvärr så har det blivit lite för sällan i år.

Kommentarer inaktiverade.