Viktresultat v.23

Jag har slarvat med både träning och kost de senaste 2 veckorna. Jag hoppade till och med över förra veckans vägning. Det har känts riktigt tungt att hålla koll på vikten så jag sket i det totalt. Några träningspass har det blivit men långt ifrån så många som jag skulle behövt. Vikten och måtten ligger på oförändrad nivå så det får jag vara nöjd med. Det kunde varit värre med en stor viktökning. Jag får se hur det kommer gå fram över men motivationen går som en sinus kurva. Upp och ner. Men det är väl bara att försöka göra det bästa av situationen och kämpa vidare. Jag får väl skylla en del på det kvava klimatet som varit denna senaste tiden. Jag har varit helt slut när jag kommit hem från jobbet.

2 reaktioner på ”Viktresultat v.23”

    1. Ja jag försöker men just nu går det väldigt trögt. Jag har hamnat i en svacka 🙁

Kommentarer inaktiverade.