Stopp i avlopp

En kille från HSB kom och ringde på dörren och sa att det var stopp i avloppet nere i källaren, så nu kan jag varken använda toaletten eller någon vattenkran. Inget får tömmas ner i avloppet. Jag fick gå hem till mamma och duscha och gå på toaletten. Inget kul alls. Allt blir så krångligt när något sådant som man tar för givet går sönder. Jag åker iväg och fiskar nu och hoppas på att allt är fixat när jag kommer hem igen. Det skulle ju vara katastrof om de inte fixat avloppet idag. Jag har aldrig tänkt på det innan men att avloppet fungerar känns viktigare än att vattnet fungerar. Vatten kan man alltid hämta på annan plats men avloppsvattnet kan man ju knappast samla upp och transportera bort.

3 reaktioner på ”Stopp i avlopp”

    1. Inte riktigt vad jag önskar mig i lägenheten. Som tur är så har de fixat stoppet så nu fungerar det som vanligt.

Kommentarer inaktiverade.