Min säng

Kungsängen var här med en ny vändex madrass igen (Alltså den mittersta madrassen i min kontinentalsäng). När jag köpte min säng så var den madrassen bara 197cm och de har skickat tre nya men alla har haft samma mått och det gäller även den de tänkte leverera igår. Hur svårt kan det vara att tillverka en med rätt mått (200cm)? Jag blir så trött. Sängen är hur bra som helst i övrigt men att ha en för kort madrass är inte så roligt. Det värsta med allt är att jag måste sitta hemma och vänta i flera timmar varje gång de ska leverera en ny madrass och de levererar alltid på helgen så massa fritid går åt till ingen nytta. Jag kan ju inte åka iväg och hitta på något de dagarna. Jag borde få en sänggavel som kompensation tycker jag ;-).

4 reaktioner på ”Min säng”

 1. Hej!

  Jag undrar vad som hände sen? Fick du en med korrekt mått? Vad var förklaringen enligt Kunsängen?

  Har själv köpt en Sofiero 160 cm x 200 cm. Sängarna är typ 162 breda, vändex är 159 och bäddmadrass 156. På längden ungefär samma problematik.

  1. Hej!
   Nej de har inte löst problemet än. Just nu väntar jag på en ny madrass. Lyckas de få fram en med rätt mått så får jag köpa en sänggavel för 800kr och lyckas de inte så ska jag få sänggaveln gratis. Den kostar i vanliga fall i butik 2990kr så det är en ganska bra kompensation tycker jag. Det gäller att ligga på lite 🙂

 2. Men herregud, hur länge har du kämpat med detta??

  Har dem ingen förklaring för det inträffade? Jag menar detta är ju lite pinsamt att de inte kan använda en tumstock.

  1. Jag köpte sängen i februari så det är ett tag. Jag har tappat räkningen på hur många madrasser de skickat men tror de är runt 6 stycken och alla har varit 197cm.
   En förklaring var att en press pressade ihop madrassen för mycket vid limningen men det köper jag inte. Sedan har jag fått lite andra förklaringar också men jag tror att de inte bryr sig utan skickar de madrasser de har i lagret och hoppas på att jag ska tröttna. Enligt butiken så är det bara jag som haft detta problem, men det är ju knappast troligt när alla madrasser som de skickat är för korta. Jag förstår inte vad problemet ligger för det är ju bara att skära till en lite tjockare bit med skumplast så är problemet löst.
   Det mest pinsamma är att de går ut med att man kan måttbeställa sängar från dem och så kan de inte ens tillverka en i standard mått.

Kommentarer inaktiverade.