Inget fungerar just nu

Jag har kommit i en svacka och allt som har med min viktminskning har gått åt helvete. Jag har inte tränat eller ätit bra under veckan som gått. Jag har svårt att motivera mig. Godis och glass har jag intagit i alldeles för stor mängder. Detta har gjort att jag har börjat fundera på en godisfri period igen, men det blir så tråkigt att inte kunna äta en glass en varm dag. En tanke har varit att jag ska tillåta mig att äta max en glass på en dag om det finns utrymme för den i mitt kostupplägg. Men känner jag mig själv rätt så nöjer jag mig knappast med en glass. Jag kommer ta några dagar eller en vecka för att reflektera över vad som gått fel och sedan lägga upp en ny plan och sedan starta ett nytt fräscht försök för att få en sundare livsstil. Någon gång ska jag lyckas.

En reaktion på ”Inget fungerar just nu”

Kommentarer inaktiverade.