Besök i Skara

Jag tog en tur till Skara för att besöka bror samt för att vi skulle cykla lite mountainbike. Det blev ett ganska så långt pass med stor variation av intensiteten, men allt som allt så var det ett ganska lugnt pass. Det finns inte så mycket bra skogsområden i den staden men på några ställen fanns det stigar vi kunde cykla på. Jag hade problem med som jag tidigare skrev att det knäppte från pedalerna eller vevpartiet. Jag köpte då nya pedaler för de gamla kändes dåliga, men i början på dagens pass så knäppte det fortfarande. Efter ett tag så försvann det så jag får testa att cykla mer och se om problemet kommer tillbaka. Om det gör det får jag söka vidare efter vad det kan vara.

Besök i Skara av chris_bd på Garmin Connect – Detaljer.

2 reaktioner på ”Besök i Skara”

  1. För mig var passet inte så lugnt. Även om vi stod still emellanåt. Tog iofs mycket på krafterna i första området då jag hade svårt att hålla i styret med mina svettiga händer. Blir att kolla handskar när jag får råd.

    Enligt Shapelink och Dailymile så gjorde jag av med cirka 1000kcal på dagens pass. Det är ju inte fy skam 🙂

Kommentarer inaktiverade.