Viktresultat v.21

Jag kör mätning och vägning idag bara för att jag troligtvis ska ut och festa ikväll. Hade jag vägt mig imorgon som det var tänkt så hade vågen visat fel på grund av vätskebrist.

Vikten har gått ner denna veckan också så min nya strategi fungerar bra. Jag har cyklat ett mountainbikepass och gått en en-mila promenad samt en 5 kilometers promenad. Jag valde att bara gå 5 kilometer i torsdags för jag hade åkt på nageltrång så det gjorde för ont för att gå längre. Det skulle blivit ett mountainbikepass idag också men som det ser ut nu så hinner jag inte med det. Jag har klipptid klockan halv 2 och så har jag massa annat jag behöver fixa innan kvällen så jag får nöja mig med den träning som jag utfört denna veckan.

Kosten gick åt helvete denna veckan också. Massa godis och en hel del isglass. Jag får kämpa vidare och försöka hitta ett kostupplägg som fungerar. Men än är det ingen panik för vågen visar ju minus varje vecka.

 

2 reaktioner på ”Viktresultat v.21”

Kommentarer inaktiverade.