Viktresultat v.20

Träningen denna veckan har gått jättebra. Jag har kört två 70minuters mountainbikepass och gått två en-mila promenader. Jag var även ute på en geocachingtur på lördagen. Jag känner mig riktigt glad över att jag höll mig till planen för träningen. Kosten är en annan historia, den har jag stora problem med. Jag har ätit godis och isglass varje dag så det känns skit. Jag har svårt att kontrollera suget när jag är trött och hungrig. Därför måste jag hitta på ett bra mellanmål som jag kan äta innan träningen så att den värsta hungern försvinner. Det ska vara ett mellanmål som jag kan äta i bilen eller på min sista rast på jobbet. Det ska vara energigivande men samtidigt inte innehålla för mycket kalorier. Max 200-300 kcal. En svår kombination jag vet. Jag får fundera ett tag på det.

Jag har gått ner i vikt denna veckan även om snedstegen var många med kosten, så det känns ju bra men frågan är hur mycket jag gått ner om jag hade kört ett strikt kostschema. Jag får försöka hålla en striktare kosthållning under nästa vecka så får jag väl se det.