Utekväll

Jag gick ut på krogen med några vänner igår och hade en trevlig kväll. Jag testade att vara nykter och det fungerade riktigt bra, men jag känner att jag behöver göra det fler gånger för att känna mig helt trygg i situationen. Det var väldigt ovant men det bästa var att jag kunde ta bilen hem och att jag inte gjorde av med så mycket pengar. Kvällen var väldigt lugn och det beror nog på att det var så lite folk på de ställen som vi var på. Ska bli intressant att se hur det är att vara nykter när det är lite mer drag.

2 reaktioner på ”Utekväll”

  1. Ja, det borde nog testas någon gång! Tyvärr så händer det alltför sällan och ofta låter man bilen stå hemma men jag lovar att ta med bilen på krogen en kväll i sommar=)

    1. Det tycker jag. Det var hur skönt som helst. Speciellt idag när jag slipper baksmälla 🙂

Kommentarer inaktiverade.