Simsjörundan 2011-05-21

Vilken skillnad på energi. När jag cyklar efter jobbet är jag trött och hängig, ibland till och med lite yr. Men idag så hade jag sovit 8 timmar och precis ätit frukost så min energi var mycket högre. Jag förbättrade min tid på rundan med 5 minuter. Jag cyklade till och med upp för hela simsjöbacken. Tidigare så har jag gått en del av den. När jag cyklade ner för backen så var jag tvungen att ligga och bromsa för gubben som körde bilen framför hittade inte gaspedalen. Kul när man som cyklist måste sänka farten för att en bil kör för sakta.

Jag får försöka hitta något energigivande att äta innan träningen på vardagarna så jag kan prestera bättre. Frågan är bara vad? Jag har funderat på gainer eller något annat typ av pulver men det är så tråkigt. Det får inte vara för mycket kalorier i så det är svårt att hitta något bra.

Simsjörundan 2011-05-21 av chris_bd på Garmin Connect – Detaljer.

2 reaktioner på ”Simsjörundan 2011-05-21”

  1. En smoothie med proteinpulver eller nått liknande kanske?
    Haha det är inte ofta man hör att en cyklist får sänka farten för att en bil kör för sakta…

    1. Jag behöver något som är lätt att ha med sig. Jag vill inte åka hem i mellan jobbet och träningen.

Kommentarer inaktiverade.