Viktresultat v.15

Det var nog som jag tänkte vid förra invägningen. Det var inte fettvikt jag hade ökat i, för denna veckan visade vågen en viktminskning på 1,7kg. Jag har tränat enligt planen så det blev två gympass och två mountainbike pass, plus att det blev en geocachingrunda på lördagen. Kosten har jag skött bra på vardagarna men på helgen så svävade jag ut lite.

I och med att det snart är påsk så bestämde jag att jag skulle tillåta mig att äta godis och så blev det idag men det slog bakut med en gång. Jag tyckte inte godiset smakade speciellt bra men jag fortsatte att äta ändå och det skulle jag inte gjort. Resultatet blev en sockerchock med en touch av yrsel och illamående. Ingen vidare känsla. Detta gör att jag kommer hålla mig borta från godis som innehåller massa socker. Vill jag unna mig något så får det bli ostbågar, nötter eller något liknade. Förbudet som jag satte upp mot godiset behövs inte längre så jag kommer ta bort det för jag känner att den godisfria perioden har fått den effekt som jag önskade (kroppen tål inte höga sockerhalter längre). Men för att jag ska få unna mig något så måste det finnas kalorier kvar att ta från. Det blir alltså massa mer träning om jag ska få utrymme för extra ätande. Jag vill ju inte vara utan isglassen nu när värmen börjar närma sig :-s.