Viktresultat v.14

Vad trött jag blir. Jag har tränat bra denna veckan, två hårda gympass, en en-mila promenad, en fem kilometers promenad och en geocaching runda på över tre timmar. Jag räknade kalorier fram till torsdagen men på fredagen så räknade jag inga kalorier för att jag åt hemma hos min mamma. Det är alltid svårt att uppskatta kaloriinnehållet i måltider som man själv inte har lagat. Jag fick även med mig två matlådor hem så det blev inget kaloriräknande på helgen heller. Men jag åt inga jättemängder så jag förstår inte varför jag gått upp i vikt. Det är så tröttsamt när man sköter sig och vikten och måtten ändå ökar. Förhoppningsvis så är det bara ett tillfälligt bakslag och fortsätter jag som jag gjort så kommer resultaten också. Därför kör jag på och hoppas att nästa invägning ger ett roligare resultat.

4 reaktioner på ”Viktresultat v.14”

  1. Det där med vikt är ju så jekla komplicerat. Jag är glad att jag inte behöver tänka på vikten. Ibland så kan man ju gå ner 1 kg i fett och upp 2 kg i muskler. Synd att det inte finns pålitliga metoder som gjorde att man kunde mäta fettmängden istället för bara vikt hemma…

    Du får ta det som det är och fokusera framåt. Det kommer nog gå riktigt bra i slutänden. 🙂

    1. Jo det är komplicerat. Tror inte det är fettvikt jag gått upp i denna gången utan det är nog kroppen som bundit vätska och att jag hade mycket maginnehåll, men det visar sig vid nästa invägning.

  2. Nae, jag tänkte mer att du kanske hade gått upp lite i muskelmassa. Du har ju rört på dig en del senaste veckan och varit ganska passiv ett tag innan…

    1. Jo lite kan nog stämma men frågan är hur mycket muskelmassa man kan lägga på sig på en vecka. Jag tror knappast att det är några mängder. Jag känner i och för sig att mina muskler börjar komma tillbaka.

Kommentarer inaktiverade.