Vårservice

Då har min Mountianbike fått sig en liten genomgång. Jag köpte den på sportson förra året och då fick jag en årlig service de tre första åren. Det är skönt att slippa göra den själv. Jag fick testa min cykelställning till bilen också och det fungerade bra men det tog lite tid att montera dit den på bilen. Jag har ingen dragkrok på bilen så jag använder mig av en typ av ställning som fästs med sex stycken remmar. Se bild. Jag är osäker om jag kan köra flera cyklar samtidigt men det får testas någon gång.

Cykelställning
Cykelställning

2 reaktioner på ”Vårservice”

  1. Var svårt att se på bilden hur den fungerar. Ställningen alltså.

    Jag tänkte göra en egen vårservice i helgen och även se om man kan få till en premiärtur. Beror lite på vädret dock.

    När har du tänkt ge dig ut då? 🙂

    1. Jo, jag skulle tagit ett foto från sidan också. Får se, kanske lägger upp ett sådant foto vid ett senare tillfälle.
      Jag tror premiärturen blir på fredag men jag är inte säker.

Kommentarer inaktiverade.