Sommardäck

Jag bytte till sommardäck på min bil och på min mammas bil idag. När jag körde med min bil så dunkade det från vänster framdäck och jag trodde först att det berodde på lågt lufttryck men efter jag pumpat däcken så fanns ljudet kvar. Det vänstra framdäcket är så slitet så det är antagligen obalans i det. Jag tycker inte att det känns värt att lämna in däcket för balansering pga att det är så slitet, så det blir att köpa nya däck och hoppas på att det blir bättre av det. Ljudet fanns inte när jag hade vinterdäcken på så det måste bero på sommardäcken. Jag visste om att däcken var dåliga men jag trodde jag skulle kunna köra på dem en säsong till men det gick ju inte :-(. Alltid så kommer det massa extrautgifter. Jag blir så förbannad.
Jag passade även på att tvätta och städa ur bilen men jag bestämde mig för att vänta med att vaxa den. Det skulle blivit för mycket att göra idag annars.