Nytt träningsprogram

Så, nu har jag suttit och lagt upp ett nytt träningsprogram för styrketräningen. Det blev ett splittat program uppdelat på två dagar. Jag kör bara två dagar för att jag vill kunna träna utomhus i sommar. Jag kommer träna styrka på tisdagar och torsdagar. Till nästa vinter kommer jag nog öka dagarna. Jag är osäker på om namnen på övningarna stämmer men så länge jag själv förstår så får de heta så. Har ni några namnförslag så är ni välkomna att ge dem till mig.

Tisdag:

Bröst:

 1. Bänkpress
 2. Hantelpress
 3. Hantelpress lutande bänk 30°
 4. Bänkpress i maskin 7.1

Rygg:

 1. Sittande rodd
 2. Chins
 3. Latsdrag
 4. Bakvänd fly 3.3
 5. Rygglyft

Mage:

 1. Crunches
 2. Mage i maskin 6,5
 3. Mage i vridmaskin

 

Torsdag:

Axlar:

 1. Hantellyft åt sidorna
 2. Hantelpress
 3. Utåtrotation i kabelmaskin 6
 4. Inåtrotation i kabelmaskin 6

Armar:

 1. Bicepscurl sittande
 2. Hammercurl sittande
 3. Dips
 4. Pushdown med rep

Ben:

 1. Knäböj
 2. Step up / Utfall
 3. Benspark 3.L
 4. Lårcurl L
 5. Sittande vadpress