Jobb på gång

Jag var på anställningsintervju idag på Newtec personalpartner och det gick riktigt bra. Jobbet är nästan mitt. Det står en hälsokontroll och ett allergitest i mellan men det ska nog gå bra. Jag är lite orolig för allergitestet för jag har reagerat på vissa kemikalier tidigare så risken är att jag inte tål de jag kommer bli utsatt för. Jag ska jobba med limträbalkar och jag har ingen aning om vad för lim de använder. Får jag jobbet så kommer det bli långa resor igen. Företaget jag ska jobba på heter Moelven och ligger i Töreboda. Lönen var väl inte jättebra men jag tror det blir skift och då kommer det ju till lite extra tillägg. Det känns skönt att få in lite mer pengar igen för det har varit en del utgifter den sista tiden.

Newtec verkar vara ett bra företag med human personalpolitik så det känns bra. De ska jobba på ett annat sätt än vad Manpower gör och det är positivt. Jag ska tillbaka på onsdag och då får jag förhoppningsvis besked om det blir en anställning.

4 reaktioner på ”Jobb på gång”

    1. Jag funderade på tåg men det ser inte ut att fungera om jag jobbar skift så det blir väl bil.

Kommentarer inaktiverade.