Det gick lite snabbare

Jag cyklade simsjörundan lite snabbare idag. Tror det beror på att jag börjar lära mig banan så det blir lite mindre stopp nu, samt att vissa hinder var borta. Jag känner att jag behöver hitta en lite snabbare bana också för simsjörundan är ganska långsam på sina ställen. Det får bli att ge sig ut och leta någon dag.

Jag gjorde ett försök till att mäta vilopulsen innan träningen och jag fick ner den till 53 slag/min. Vid ett tidigare tillfälle så mätte jag också och då fick jag inte ner den under 70 slag/min. Jag har inte gjort mätningarna på ett seriöst sätt men vid båda tillfällena så har jag suttit vid datorn så de borde gå att jämföra. Slutsatsen är i så fall att vilopulsen förbättrats med 17 slag/min. Inte dåligt på så kort tid.

2 reaktioner på ”Det gick lite snabbare”

Kommentarer inaktiverade.