Viktresultat v.9

Vecka 9 har varit en katastrofvecka. Jag har bara räknat kalorier två dagar och träning har det knappt blivit något av. Det enda fysiskt jobbiga under veckan var mickes flytt. Jag har länge funderat på att börja styrketräna men ska jag vara ärlig så tycker jag det är skittråkigt. Jag känner inget som helst sug till att lyfta vikter. Det måste finnas andra träningsformer som är roliga och som också tränar hela kroppen som styrketräningen gör. Det enda kravet jag har är att jag ska kunna utöva träningen på vilken tid på dygnet som helst. Och där faller de flesta träningsformer. Den enda lösningen jag kan se nu är att köra styrketräning två dagar i veckan och sedan fylla upp med roliga träningsformer. Då kanske jag kan stå ut med den tråkiga styrketräningen. Den ger ju bra resultat på sikt och det är väl det jag får glädjas över.