Tre tavlor

Jag fick tre tavlor av min mormor och jag har idag suttit och försökt ta reda på vilka konstnärer som står bakom tavlorna. Jag hittade ett forum (Länk) där man kunde fråga om signaturer och annat man undrar om konst och andra antikviteter. Jag fick svar riktigt fort men jag är inte helt säker på att svaren stämmer men det går ju forska vidare i. Svaren jag fick var att konstnären som gjort tavla 1 kan vara Lars Nordström, tavla 2 kan vara gjord av  Bengt Dimming och tavla 3 av Kalle Asp. Om det stämmer vet jag som sagt inte och var jag kan bekräfta det vet jag inte heller, men suget efter riktig konst har väckts till liv. Jag har tidigare bara haft planscher på väggarna och det ska jag gå ifrån nu. Jag kommer i framtiden leta på loppisar efter fler tavlor. Det känns som ett billigt sätt att få något ”nytt” på väggarna. Har man tur kan man ju hitta en riktig dyrgrip. Knappast troligt men chansen finns där.