Tog en sväng idag också

Det blev en geocaching tur idag också. Tre timmar var jag borta men då gick jag faktiskt bara 7,5km. Jag hade stora problem att hitta en av gömmorna. Tror det var min tredje eller fjärde gång som jag var där och letade men denna gången hittade jag den. Det var nära att jag gav upp men en omstart av gps:en gjorde att jag kom på rätt spår igen. De andra hittade jag lätt men den siste var lite speciell. Det var den första ledtråden på en mystery och den fanns ca. 20 meter in i ett dagvattenrör. Röret gick in under en väg vid annero. Ju längre in man kom desto smalare blev det. Som tur var så var det inte så mycket vatten i röret, mest lera och spindlar. De andra ledtrådarna på denna mystery får jag ta någon annan dag när det är lite ljusare ute.

4 reaktioner på ”Tog en sväng idag också”

  1. Låter som en najs kombo av motion, tankeverksamhet och spänning 😀 Inga bilder på det där röret?

    ps. Jag kommer hållat ett öga på godisräknaren här till höger 😉

    1. Ja det är ju det och man får se mycket nya platser också. Jag går och funderar på hur jag ska ta geocachingen till en ny nivå. En bergklättrings kurs blir nog nästa steg tror jag. Tyvärr ingen bild.

      Hehe bäst att jag inte gör några snedsteg nu då 😉

Kommentarer inaktiverade.