Styrketräning

Jag var på gymmet idag och körde igenom hela kroppen men jag känner inte att jag får det pumpet som jag vill ha, så därför känner jag att det är dags för en förändring i mitt träningsupplägg.  Enda problemet är att jag har svårt att bestämma hur jag ska förändra det. Jag vill ha mitt fokus på fettförbränning men samtidigt så vill jag köra hårt för att forma kroppen på gymmet. Tyvärr är det två saker som inte går så bra ihop. Jag funderar på om jag ska träna styrka två eller tre dagar per vecka samt om jag ska köra ett splittat program eller köra hela kroppen varje pass. Det lutar åt ett splittat program uppdelat på två pass per vecka men det är inte spikat än. Jag får väga för- och nackdelar mot varandra innan jag bestämmer mig. Men jag tror att det är det bästa upplägget om jag ska få in några kondition och fettförbränningspass per vecka också.