Kul :-(

Viken rolig dag. Det började med att jag skulle skriva ut ett papper och märkte då att bläckpatronerna hade börjat läcka så det blev att göra rent och sedan ringa netonnet och klaga. Jag skulle få ett mail från dem när de tagit reda på om de kommer ta något ansvar för detta men det tror jag inte att de gör. Bläckpatronerna jag använt är av märket peach och är någon kopia, men de ska vara godkända i garanti synpunkt. Jag rekommenderar inte dessa patroner till någon för det har varit strul med dessa sedan start. Det började med att skrivaren sa att de var trasiga varje gång jag skulle skriva ut så jag fick ta ut dem och sedan sätta tillbaka dem igen. Då brukade det fungera men det slet antagligen på patronerna så att de började läcka.

Det andra som hände mig var att jag upptäckte att mitt Master Card var borta. Jag har letat överallt men inte hittat det. Det måste trillat ur plånboken eller något sådant. Så nu har jag fått spärra det och beställa ett nytt. Det är ingen panik för jag har inte tänkt att använda det men det var en jävla tur att jag upptäckte att det var borta. Vad jag kan se så har ingen använt det så det är ju skönt.