Kände mig starkare

Jag tog en mila promenaden idag och jag kände mig redan starkare än jag gjorde de tidigare promenaderna. Jag gick i samma tempo som tidigare men benen kändes inte alls så slutkörda som de gjort innan. Skönt att kroppen anpassar sig så fort. Motivationen stärks ju av positiva resultat. Blåsan jag fick sist kom tillbaka och så fick jag en till i bonus, så mina fotsulor ömmar lite just nu. Men det blir nog bättre tills imorgon hoppas jag.

2 reaktioner på ”Kände mig starkare”

  1. Det är kul när man märker skillnad så fort =)
    Vad är det med dessa blåsor?? Jag har också fått o det kvittar vilka skor jag använder, dumma dom!! =(

    1. Man brukar få blåsor i början när man inte är van, men de brukar försvinna efter ett par veckor så det är bara att bita ihop.

Kommentarer inaktiverade.