Godisfri

Denna veckan har jag ätit godis nästan varje dag och det syns på vågen och det känns i kroppen. Idag känner jag mig nästan bakfull och det beror utan tvekan på godiset jag åt igår. Därför har jag bestämt att jag ska ha en godisfri period igen. Den börjar idag och kommer pågå fram till jag gått ner till 90kg. Jag måste alltså gå ner lite mer än 20kg innan jag kan äta godis igen. Jag kommer lägga upp det som sist, vilket betyder att jag får ta något till kaffet om jag fikar på stan. Jag får även äta tårta och dylikt på födelsedagar och andra högtidsdagar. Godis är givetvis totalförbjudet och bakverk får intas på de tillfällen jag nämnt tidigare. Jag kommer fortsätta med att ha en ätardag i veckan men då helt fri från godis. På ätardagen kommer jag att få sväva ut och äta lite lyxigare och kaloririkare mat och jag behöver inte räkna kalorier den dagen. För att jag lätt ska kunna se hur länge jag varit godisfri så har jag lagt ett räkneverk till höger i bloggen. Om jag gör några snedsteg kommer jag givetvis att nolla räkneverket.

2 reaktioner på ”Godisfri”

Kommentarer inaktiverade.