Mina kontakter i mobilen

Jag fick lite problem när jag skulle synkronisera mobilen med datorn. Det låg massa dubbletter i kontaktlistan i outlook, så jag tänkte att om jag raderar allt i outlook. Och efter det synkronisera med mobilen igen så borde alla kontakter visas som i mobilen. Men det fungerade inte så. Alla kontakter i mobilen försvann efter synkroniseringen. Programmet var inställt på att gå efter det som ändrades sist och det var ju outlook. Som tur var så hade jag kvar en fil med alla mina kontakter i, men den var gammal och behövdes ändras en hel del. När jag ändrat alla kontakter i mobilen till det läget som jag ville ha dem så försökte jag köra synkroniseringen igen. Jag hade då ändrat inställningarna i programmet så att mobilens data skulle gälla men det gick åt skogen ändå. Jag hade som tur var sparat ner en ny fil med mina kontakter men när jag la till den i mobilen så saknades vissa inställningar så jag fick gå igenom alla kontakterna igen. Det har varit ett jävla pillande med kontaktlistan. Jag är riktigt trött på det nu. Den sista synkroniseringen fungerade bra men frågan är hur det kommer fungera nästa gång.