Viktresultat v.48

Denna vecka har varit riktigt dålig. Jag har ätit pizza två gånger samt så har jag ätit godis i helgen. Jag har sovit alldeles för lite så det är väl det som medverkat till mina snedsteg. Som tur är så har det inte blivit så mycket plus på vågen eller på mina mått. Av godiset fick jag inga direkta kickar. Det var inte speciellt gott och jag kände mig inte speciellt tillfredsställd. Kändes bara onödigt att äta det. Då är det godare att ta något sött till kaffet. Jag kommer från och med nu att tillåta mig själv att äta sött när det finns kalorier att ta ifrån samt på en valfri ätardag, troligtvis så blir det lördagar. Men inget hetsätande får ske. Lagom mängd får det bli.

2 reaktioner på ”Viktresultat v.48”

    1. Det brukar inte bli så stora effekter av sådana saker. Oftast så behöver man så stora doser att det är svårt att få i sig utanför ett laboratorium. Men en liten effekt kan det nog ge. Grönt te har det pratats om i flera år men än har jag inte hört talas om någon som fått goda resultat. Du får väl pröva och se vad som händer.

Kommentarer inaktiverade.