Manpower suger

Jag har inget uppdrag idag så det betyder att jag måste vara tillgänglig mellan 7.00 till 17.00. Det var jag också och de ringde och sa att jag skulle jobba natt inatt. Det tyckte inte jag så jag sa att det inte är rimligt att jag först ska behöva vara tillgänglig för att svara i telefon på dagen och sedan jobba på natten. Jag måste ju sova någon gång. Och jag skulle bara få lön för den tid jag skulle jobbat inatt. Hur fan tänker de. Ska jag vara deras slav 24timmar om dygnet och bara få betalt för åtta? Skulle inte tro det. Jag tackade nej till jobbet vilket medförde att jag blir utan lön idag. Jävla svin. Jag kontaktade facket om problemet men de kunde inte göra något för det var inget i avtalet som sa att Manpower inte kunde göra som de gjorde. Vad fan ska man med facket till när de ändå inte gör något när man blir behandlad som skit?

2 reaktioner på ”Manpower suger”

Kommentarer inaktiverade.