Gymmet

Jag tog en tur till gymmet idag efter jobbet. Kläderna hade legat i bilen hela dagen så de var ju i stort sätt djupfrysta. Träningsdagboken var så kall att det knappt gick att skriva i den. Men det är nog det bästa sättet att gå till väga om jag ska hinna träna efter jobbet. Jag får stå ut med att kläderna är kalla när jag kommer till gymmet. Det tar för lång tid att åka hem innan, som jag tänkte gjort från början.

Passet flöt på bra. Jag körde igenom hela kroppen som jag gjort tidigare, men jag känner att det snart är dags för ett splittat program. Jag får fixa ett till januari.

4 reaktioner på ”Gymmet”

  1. Du kan inte linda in grejer i en fleecefilt? Kanske gör att sakerna är lite varmare. Jag har en i mindre storlek om du inte har nån och om det är av intresse…

    1. Jag tror inte att det skulle göra någon skillnad. Kläderna ligger för lång tid i bilen för att det skulle hjälpa tror jag.

Kommentarer inaktiverade.