Godis

Jag har nu varit godisfri i lite över två månader, med vissa undantag. Jag har ätit kladdkaka och liknande när jag fikat på stan (3-5 gånger), men det hade jag ju sagt att jag fick. Jag har också ätit något jag inte borde gjort. Jag har gjort rövargodis och haft det som müsli på min yoghurt. Ingen katastrof kanske men ändå ett sned steg. Allt som allt så måste jag säga att det gått bra men jag har börjat tröttna på att inte få äta något gott. Därför funderar jag på att avsluta detta projekt lite tidigare. Jag känner att det skulle fungera med lördagsgodis. Men inget är bestämt ännu så jag får fundera vidare.

2 reaktioner på ”Godis”

  1. Duktigt du är!! För mig har det inte gått så bra. De börja bra men rasera när jag mådde dåligt. Men jag har i alla fall minskat =)

Kommentarer inaktiverade.