Träning

Jag cyklade på motionscykeln i tisdags. Jag gjorde det samtidigt som jag tittade på TV:n. När programmet jag såg på gick så hade jag ett medelmotstånd och i reklam pauserna drog jag på max motstånd och höll ett ganska högt tempo. Det brände rejält i benen efter reklamen. Jag körde så i en timme. Benen var bra möra efter det passet :-). Hur skönt som helst.

Idag var jag på gymmet, men jag kunde inte köra passet som jag hade velat. För det första så hade jag för lite tid så jag hann inte köra allt som jag skulle. Och för det andra så var mina träningsbyxor av kass kvalitet. Jag har köpt byxorna på Ullared och tyget i dem är så tunt så det spricker i sömmarna. Jag hade lagat dem en gång innan och nu så hann jag knappt börja träna innan jag märkte ett hål i en söm. Jag blev skit nojig att byxorna skulle spricka upp helt så passet blev lidande. Jag vågade inte göra vissa övningar och vissa andra kunde jag inte göra på ett bra sätt. Det blir nog att köpa ett par byxor på stan istället.

2 reaktioner på ”Träning”

  1. hej mina har inte gått sönder. kanske du tog fel storlek?sen beror det på vad man gör i dom eller? kram

    1. Jag köpte en annan typ av byxa till träningen. Inte de du har av vct. Dessa är av mycket tunnare tyg. Ungefär som en vindbyxa. Och storleken är bra, de är inte tajta alls. Utan lagom vida.

Kommentarer inaktiverade.