Planering

Jag har gått och funderat på hur jag ska lägga upp vardagen nu när jag skulle bli arbetslös. Och jag hade tänkt börja med spinning och fortsätta med styrketräningen, samt börja plugga igen. Men som sist när jag  planerade för att vara hemma så ringde Manpower och sa att de hade ett uppdrag till mig, så nu får jag planera om allt igen och se vad jag hinner med. Det är skönt att få tjäna lite pengar men samtidigt skulle jag vilja bli klar med komvux någon gång. Jag får se hur länge jag får jobba på Manpower. Det lät på Johan som om de skulle förlänga min anställning men det tror jag på när jag har kontraktet i handen. Jag tror jag kan hinna med att plugga också men då kommer jag inte kunna träna så mycket som jag vill.

Jag kommer jobba på Marbodal i Tidaholm. Lönen är bra så det är skönt. Än så länge är det bara i morgon men det kunde bli längre så det är väl bara vänta och se.

2 reaktioner på ”Planering”

    1. Tack. Klart det löser sig. Det gör det alltid.
      Jag har funderat på den utmaningen tidigare och det är ett projekt för framtiden. Tror jag kämpar med min valiga träning ett tag innan jag ger mig på den.

Kommentarer inaktiverade.