Nystart

Jag har börjat väga och mäta mig igen. Det började jag med när jag slutade med godis. Och vikten går stadigt neråt, vilket är mycket kul. Speciellt när jag äter alldeles för mycket vanlig mat på kvällarna.

Jag har tänkt att lägga upp min viktminskningsstratergi i olika faser. Se nedan:

  1. Sluta med godis (Avklarat)
  2. Börja träna (På gång)
  3. Börja äta rätt antal kalorier (När jag fått träningen som en del av vardagen)

Denna gången kommer jag inte stressa med att komma igång med allt på en gång, utan jag ska ta det lugnt och stilla och se omställningen som ett nytt och hälsosammare levnadssätt. Detta ska inte vara en tillfällig lösning på ett problem, utan en ny livsstil. Men bara för jag vill leva hälsosamt kommer jag inte ta bort allt gott i livet. Det goda ska finnas kvar men inte varje dag.

2 reaktioner på ”Nystart”

  1. Jag tänker tvärtom, jag ska komma igång med träningen och sen hålla upp med godiset. Har skjutit på godisuppehållet ett tag nu men på måndag ska det bli av. För då har jag fått in träningsvanan och tränar man känns det som att man automatiskt vill äta nyttigt och då blir det inte lika jobbigt. Sen är det bara maten och det tänkte jag köra igång med på måndag också =)
    Hej och hå, nu kämpar vi =)

Kommentarer inaktiverade.