Onsdagens fiske

Onsdagens fiske blev också lyckad. Det började med mete vid bryggan och där fick vi både mört och abborre. Jag lyckades dra upp en abborre på 260g, så det är mitt rekord på abborre. Jag hade en jävla tur för linan gick av precis när jag fick upp den på bryggan.

Kvällens fiske var ganska lugn med några undantag. När jag drog upp mitt drag vid ett tillfälle kom det en gädda hoppandes efter draget. Den var nog en halv meter över vattenytan. Det är nog inget man kommer få se igen.

Senare när det började bli mörkt tänkte vi att vi skulle köra lite trolling när vi åkte hemåt. Tur var det för då hugg en tre kilos gädda på min getingfärgade swim whizz. Gäddan var hela 79cm lång så det är lite svårt att tro att den bara vägde tre kilo men det var det vågen sa så det ska väl stämma. Gäddan ska tillagas idag så vi får se hur den smakar 🙂