Resultat vecka 19

Resultatet för denna veckan är över all förväntan. Jag började tvivla på att vågen gick rätt så jag vägde mig säkert 20 gånger och fick liknande resultat varje gång. Efter jag mätt mig så försvann tvivlet för jag hade minskat på nästan alla mätpunkter. Den enda punkten som inte minskat är hakan, vilket känns lite tråkigt för den har inte minskat en enda millimeter sedan jag började denna diet. Men det kommer väl senare. Anledningen till att jag tvivlade på resultatet är att jag åt massa rövargodis på fredagen och på lördagen åt jag sjuka mängder vanligt godis. Promenader har det inte varit så många av heller så det är också en anledning.

P.g.a att resultatet var så bra så kommer jag att fortsätta ha lördagen som ätardag, men med en liten förändring. Jag ska äta lagom mängd godis så att jag mår bra dagen efter.

Min teori för varför min diet fungerar så bra är att kroppen aldrig hinner ställa in sig på ett visst kalori intag. Detta medför att kroppen aldrig ställer in sig på svält och fortsätter därför att bränna fett i rasande fart. Om detta är hållbart i längden kan bara framtiden utvisa, men så länge jag går ner i vikt kommer jag inte göra några större förändringar på min diet.

Resultatet ser ni i graferna.

2 reaktioner på ”Resultat vecka 19”

Kommentarer inaktiverade.