Min diet

Jag kör just nu med en diet som är uppdelad på detta sätt:

  • Måndag, onsdag och fredag äter jag ca: 1940 kcal. Använder ett program som heter hälsovakten för att räkna kalorierna.
  • Tisdag, torsdag och söndag kör jag pulverdiet, plus att jag dricker två stycken kaffe latte (gjorda på lättmjölk). Det blir ett intag av 880 kcal.
  • Lördag har jag använt som ätardag. Det har blivit att jag ätit mängder med godis på dessa dagar och dagen efter har det känts som om kroppen varit förgiftad. Därför funderar jag på att skippa godiset helt, alternativt äta en mycket liten mängd godis. Resultatet på onsdagens vägning kommer spela stor roll om jag kommer skippa godiset helt.

Drömmålet är att gå ner till 93kg till midsommar, men det mer realistiska målet är att gå ner till två siffrigt, alltså väga under 100kg. Jag kommer kämpa för att nå drömmålet, men kommer inte bli besviken om jag inte når ända fram. Kommer vara enormt nöjd om jag når ner under 100kg.

2 reaktioner på ”Min diet”

Kommentarer inaktiverade.